De mooiste cabrioritten in Europa

Waar wil je jouw CabrioRitten.nl roadtrip starten?

Nederland

Klompen en Windmolens - Haarlem

De Klompen en Windmolens tour neemt je mee naar de mooie stad Haarlem, net ten oosten van Amsterdam in Nederland. De ritten laten je het deel van Nederland verkennen dat eigenlijk Holland heet: de provincies Noord- en Zuid-Holland. Je zult in staat zijn om klompen en windmolens te zien, waar Nederland beroemd om is. En hoewel dit deel van Nederland helemaal vlak is en zelfs het grootste deel onder de zeespiegel ligt, is er een aantal mooie ritten te doen over dijken en binnenwegen, die je naar enkele toeristische hoogtepunten in Nederland brengen!

Klompen en Windmolens ritten

Market Garden - Eindhoven

Met deze Market Garden-tour verken je het gebied waar operatie Market Garden werd gepland en gelanceerd. De attracties van de Market Garden tour zijn gevuld met interessante gedenktekens en musea, maar natuurlijk ook leuk rijden door de "Kempen" en "Peel en Maas" gebieden. En in Eindhoven of de omliggende dorpen zul je zeker de "Zuid-Nederlandse" gastvrijheid ervaren, waardoor dit een roadtrip is om nooit te vergeten.

Market Garden ritten

Dutch Mountains - Valkenburg

Officieel heeft de provincie Limburg geen bergen, maar wel heuvels. Het heuvelachtige land heet niet voor niets Het Heuvelland! Dus een goed gebied voor een aantal mooie ritten op tal van bochtige wegen. Valkenburg is een zeer populaire bestemming voor toeristen en beschikt daarom over alle faciliteiten die je zou willen om dit een perfecte plek te maken om te verblijven tijdens de Dutch Mountains tour.

Dutch Mountains ritten

België

Chocolade & Bier - Bruges

Het Vlaamse deel van België is overwegend vlak, maar dat betekent niet dat je in dit gebied geen mooie tochten kunt maken. Zelf waren we aangenaam verrast door het leuke rijden dat we met deze ritten hebben gedaan. En omdat dit de Chocolade & Bier tour is, hebben we een aantal stops "in thema" toegevoegd. We zijn er zeker van dat je van Brugge en omgeving zult houden!

Chocolade & Bier ritten

Frankrijk

Operatie Overlord - Bayeux

Deze Operation Overlord-tour laat je natuurlijk alle hoogtepunten van Operatie Overlord en D-Day verkennen waar de regio Normandië beroemd om is. Maar het zal je ook laten zien dat Normandië meer te bieden heeft! En we zijn er zeker van dat je aangenaam verrast zult zijn door de stad Bayeux met al zijn faciliteiten en heerlijke sfeer. Een perfect centraal punt van onze tour hier en in totaal een zeer goede manier om vrije tijd door te brengen in Normandië.

Operatie Overlord ritten

Loirevallei - Tours

De Loire-vallei biedt glooiende groene heuvels en tal van kastelen uit de Renaissance. En in deze Lovely Loire tour laten we je natuurlijk beide ervaren: heerlijk rijden en prachtige uitzichten. De stad Tours is absoluut de meest aantrekkelijke stad langs de Loire-rivier en er is veel voor u om van te genieten tijdens uw verblijf daar. En daarom perfect centraal punt voor de Lovely Loire tour.

Loirevallei ritten

Delightful Dordogne - Sarlat

In deze heerlijke Dordogne-tour kun je de groene heuvels van de Dordogne-vallei verkennen, met een prachtig uitzicht op de rivier en de kastelen waar deze regio beroemd om is. En aangezien de mooie stad Sarlat alle faciliteiten heeft die je tijdens jouw vakantie kunt wensen, is dit een perfect centraal punt voor deze tour. Genieten van een aantal mooie ritten in Frankrijk.

Delightful Dordogne ritten

Spanje

Koninkrijk Navarra - Pamplona

Pamplona was de hoofdstad van het koninkrijk Navarra en ligt in een prachtige omgeving in Baskenland. In het noorden vindt je de Pyreneeën en in het zuiden het Rioja-gebied. En dus een perfect centraal punt voor de Koninkrijk Navarra tour. Het is een mooie stad waar je zeker een leuke tijd zult hebben op een - of meerdere - van de prachtige terrassen en kunt genieten van de geschiedenis.

Koninkrijk Navarra ritten

Spaanse Pyreneeën - Ainsa

Gelegen aan de zuidkant van en in het centrum van de Pyreneeën, is Ainsa het perfecte centrale punt om de Spaanse kant van de Pyreneeën te verkennen. En hoewel de ritten niet de hoogste bergpassen bevatten die in de Pyreneeën te vinden zijn, bieden de ritten je een aantal serieuze tochten in een prachtige omgeving. Met zijn historische centrum is Ainsa een mooie plaats om tijd te besteden tijdens de Spaanse Pyreneeën tour.

Spaanse Pyreneeën ritten
[{"content_id":"3","en":{"title":"Clogs & Windmills","description":"

The Clogs & Windmills tour will take you to the lovely city of Haarlem, just East of Amsterdam in the Netherlands. The rides will let you explore the part of the Netherlands that is actually called Holland: the provinces of North and South Holland. You will be able to see clogs and windmills, as that where Holland is famous for. And although this part of the Netherlands is completely flat and even most of it below sea level, there is some nice riding to do over dikes and backroads, bringing you to some #1 tourist highlights in the Netherlands!<\/p>\n

When you add 1 or more rides of this Clogs and Windmills tour to your account, you will get access to our information on Haarlem in your account. The e-book holds a list of recommended accommodation \u2013 all with suitable parking for your bike - and in the video we show you our favourite ones so you can quickly chose your accommodation. If you want to support us to keep supporting you, we do ask you to book the accommodation via the links that we provide as an affiliate of Booking.com here and in the e-book.<\/p>\n

Recommended hotels:<\/p>\n

Hoe werkt het?

1. Kies een tour

Selecteer een tour door er een te kiezen op de kaart om jouw CabrioRitten.nl roadtrip te beginnen.

2. Kies één of meerdere ritten

Plaats 1, 2 of (indien beschikbaar) 3 ritten van de gekozen tour in jouw winkelwagen.

3. Voeg meer tours, ritten en verbindingsroutes toe

Kies een extra tour als je meer ritten en verbindingsroutes tussen de verschillende tours wilt toevoegen.

4. Checkout

Ga naar de checkout en betaal bijvoorbeeld met jouw creditcard, PayPal of iDEAL.

5. Inloggen om te downloaden

Log in met jouw persoonlijke account om toegang te krijgen tot de inhoud van jouw CabrioRitten.nl roadtrip.

6. Kijk en boek

Bekijk de video's, beslis over en boek accommodaties en indien nodig bezienswaardigheden.

7. Bereid je voor

Bekijk indien nodig onze 'How to'-video's en upload de GPX-bestanden naar jouw navigatiesysteem.

8. Geniet van jouw rit

Geniet van jouw CabrioRitten.nl roadtrip!

Gratis ritten

Je kunt ervoor kiezen om 1, 2 of (indien beschikbaar) 3 ritten van een tour te doen. Je kunt alle ritten gratis aan jouw account toevoegen.

Inhoud van een CabrioRitten.nl roadtrip

GPX-bestand

GPX-/ITN-bestanden (een route, total track en tracks per onderdeel voor GARMIN, TomTOM en BoomBox) van alle ritten en verbindingsroutes.

Video

Video's van de tour(s) met toeristische informatie over het centrale punt en enkele aanbevolen hotels die we willen benadrukken, evenals video's van de rit(ten), die de hoogtepunten van die rit laten zien en je alle informatie geven die je nodig hebt om ten volle van de ritten te genieten.

E-book

E-books van de tours, inclusief aanbevolen hotels en ritten.

Checklist

Verschillende checklists om jouw cabriovakantie voor te bereiden.

'How to'-video

Verschillende 'How to'-video's om je op weg te helpen.