De mooiste cabrioritten in Europa

Algemene voorwaarden

Het is ons doel om je zoveel mogelijk te helpen om zoveel mogelijk te genieten van roadtrips door Europa. We houden niet van te veel "kleine lettertjes", maar er zijn een paar dingen die we met je moeten delen in deze algemene voorwaarden, zodat je precies weet wat je van CabrioRitten.nl kunt verwachten.

1. Algemeen

 1. Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen van CabrioRitten.nl en alle koopovereenkomsten die je met CabrioRitten.nl aangaat.
 2. CabrioRitten.nl is een handelsnaam van Whirlwind Internet, gevestigd op Vluchtoord 7, 5406 XP in Uden (Nederland) en ingeschreven in het Handelsregister met nummer 17142434.
 3. Indien enige clausule van deze algemene voorwaarden niet geldig is, blijven alle andere clausules van toepassing en zal de ongeldige clausule worden vervangen door een geldige clausule die de meeste recht doet aan de betekenis van de overeenkomst tussen CabrioRitten.nl en jou.
 4. Je kunt geen van jouw rechten uit een overeenkomst met CabrioRitten.nl overdragen aan een derde persoon zonder de uitdrukkelijke toestemming van CabrioRitten.nl.

2. Prijzen

 1. Alle prijzen zijn inclusief BTW en in Britse ponden of euro's.
 2. Zo snel mogelijk na jouw betaling krijg je met jouw persoonlijke account toegang tot jouw roadtrippakket binnen de CabrioRitten.nl online omgeving. In het geval dat we zouden moeten besluiten om alle activiteiten van CabrioRitten.nl om welke reden dan ook te stoppen, kun je de inhoud van jouw roadtrippakket(ten) bereiken tot ten minste 12 maanden nadat we de beslissing hebben gedeeld om alle activiteiten te stoppen. In de tussentijd kan de inhoud van specifieke tours en/of ritten door CabrioRitten.nl zonder verdere kennisgeving en onze eigen redenen worden stopgezet.

3. Recht om te gebruiken, niet te delen

 1. Alle rechten, waaronder intellectuele eigendomsrechten, met betrekking tot de roadtripplanner en de inhoud daarvan blijven te allen tijde bij CabrioRitten.nl.
 2. Bij jouw aankoop krijg je alleen het recht om alle inhoud van jouw roadtrippakket te gebruiken. Dit gebruik omvat indien nodig het delen van de downloads met jouw reisgenoot tijdens die roadtrip. Je hebt echter niet het recht om de inhoud van ons roadtrippakket buiten dat gezelschap te delen en je bent aansprakelijk voor jouw gezelschap om de inhoud ook niet buiten het gezelschap te delen. Dit is de enige manier waarop we nieuwe tours kunnen blijven maken waarvan je kunt genieten.
 3. In het geval dat CabrioRitten.nl zich ervan bewust wordt dat je de inhoud van jouw roadtrippakket met andere mensen hebt gedeeld of deelt, heeft CabrioRitten.nl geen andere optie dan jouw account te verwijderen. Je kunt de inhoud van jouw roadtrippakket dan niet meer bereiken of nieuwe roadtrippakketten kopen. Laat ons alsjeblieft niet op dat punt komen.

4. Aansprakelijkheid

 1. CabrioRitten.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade aan jou of jouw bezittingen die je lijdt door het daadwerkelijk op roadtrip gaan met behulp van jouw roadtrippakket. Let op jouw veiligheid, de veiligheid van jouw gezelschap en de veiligheid van alle andere weggebruikers. Volg altijd de regels die van toepassing zijn in het land waar je je bevindt.
 2. Alleen jij bent verantwoordelijk voor de werking van jouw navigatiesysteem en voor het uploaden van de GPX-bestanden naar jouw navigatiesysteem. We zullen je zoveel mogelijk helpen, maar CabrioRitten.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld als je de GPX-bestanden niet naar jouw apparaat kunt uploaden en gebruiken.
 3. Dingen kunnen veranderen: wegen, openingstijden van caf├ęs, restaurants en musea, accommodaties en haar faciliteiten waarvoor CabrioRitten.nl niet aansprakelijk kan worden gesteld. Als je ons wilt helpen om de inhoud van de roadtrippakketten zo actueel mogelijk te houden, laat het ons dan weten als je wijzigingen tegenkomt in de informatie die we met je hebben gedeeld.
 4. Alleen jij bent verantwoordelijk voor het boeken van uw accommodaties, bezienswaardigheden etc. CabrioRitten.nl kan als reisbureau niet aansprakelijk worden gesteld.

5. Verwerking van persoonsgegevens

 1. Om jouw account aan te maken en je toegang te geven tot de CabrioRitten.nl omgeving en ons deel van de overeenkomst na te komen, maar ook om contact met je te houden, moeten wij enkele persoonsgegevens verwerken. Als we jouw uitdrukkelijke toestemming nodig hebben, zullen we je vragen om die toestemming expliciet te geven en ervoor te zorgen dat je je altijd kunt afmelden. Zie onze privacyverklaring voor meer informatie.