De mooiste cabrioritten in Europa

Koninkrijk Navarra - Pamplona

Pamplona was de hoofdstad van het koninkrijk Navarra en ligt in een prachtige omgeving in Baskenland. In het noorden vindt je de Pyreneeën en in het zuiden het Rioja-gebied. En dus een perfect centraal punt voor de Koninkrijk Navarra tour. Het is een mooie stad waar je zeker een leuke tijd zult hebben op een - of meerdere - van de prachtige terrassen en kunt genieten van de geschiedenis.

Koninkrijk Navarra rit 1

  • Lumbier
  • Valle de Roncal
  • Roncesvalles
Afstand: 200 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 1

Rit 1 van deze Koninkrijk Navarra-tour is een echte bergrit in de Pyreneeën. De rit bevat 200 km aan mooie kronkelende bergwegen. We passeren een paar echte bergpassen en rijden door kloven en over enkele heuvelachtige vlaktes. Gecombineerd met perfecte stops voor koffie, lunch, een prachtig uitzicht en wat sightseeing een echte kwaliteits-roadtrip.

Koninkrijk Navarra rit 2

  • Sierra de Urbasa
  • Estella
Afstand: 175 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 2

Rit 2 van de Koninkrijk Navarra-tour is iets korter met 175 km, maar het is gevuld met mooie bochten! De rit brengt je naar de Sierra de Urbasa, de voorlopers van de Spaanse Pyreneeën. We hebben een stop toegevoegd in een mooie vallei waar je wat drankjes of eten kunt krijgen én wat sightseeing kunt doen. We steken de Camino over en voegen een snelle, leuke stop toe aan dit bedevaartsoord. Weer een hele mooie rit in een prachtige omgeving.

Gratis ritten

Je kunt ervoor kiezen om 1, 2 of (indien beschikbaar) 3 ritten van een tour te doen. Je kunt alle ritten gratis aan jouw account toevoegen.

Inhoud van een CabrioRitten.nl roadtrip

GPX-bestand

GPX-/ITN-bestanden (een route, total track en tracks per onderdeel voor GARMIN, TomTOM en BoomBox) van alle ritten en verbindingsroutes.

Video

Video's van de tour(s) met toeristische informatie over het centrale punt en enkele aanbevolen hotels die we willen benadrukken, evenals video's van de rit(ten), die de hoogtepunten van die rit laten zien en je alle informatie geven die je nodig hebt om ten volle van de ritten te genieten.

E-book

E-books van de tours, inclusief aanbevolen hotels en ritten.

Checklist

Verschillende checklists om jouw cabriovakantie voor te bereiden.

'How to'-video

Verschillende 'How to'-video's om je op weg te helpen.