De mooiste cabrioritten in Europa

Delightful Dordogne - Sarlat la Caneda

In deze heerlijke Dordogne-tour kun je de groene heuvels van de Dordogne-vallei verkennen, met een prachtig uitzicht op de rivier en de kastelen waar deze regio beroemd om is. En aangezien de mooie stad Sarlat alle faciliteiten heeft die je tijdens jouw vakantie kunt wensen, is dit een perfect centraal punt voor deze tour. Genieten van een aantal mooie ritten in Frankrijk.

Delightful Dordogne rit 1

  • Monpazier
  • Les Eyzies
  • Marquessac
Afstand: 205 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 1

Met rit 1 in de heerlijke Dordogne-tour hebben we 205 km aan zeer mooi touren te doen, langs de meest bochtige wegen in de regio van de Dordogne. Natuurlijk hebben we een aantal stops gepland met uitzicht op de rivier en een paar van de chateau's waar dit deel van Frankrijk beroemd om is. Met nog een stop in een dorp dat wordt bestempeld als een van de mooiste dorpen van Frankrijk. Een perfecte rit om dit deel van de Dordogne-regio, ten westen van Sarlat, te verkennen.

Delightful Dordogne rit 2

  • Rocamadour
  • Domme
Afstand: 180 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 2

Ook ten oosten van Sarlat is het leuk rijden, dus daar nemen we je mee naar toe in rit 2 van de heerlijke Dordogne-tour. En we gaan je naar een uitzicht brengen dat ons is bijgebleven sinds we het jaren geleden zagen! Dit alles gecombineerd met leuke plekjes om een drankje, lunch of een heerlijk ijsje te nuttigen en dus een perfecte rit in dit gebied.

Gratis ritten

Je kunt ervoor kiezen om 1, 2 of (indien beschikbaar) 3 ritten van een tour te doen. Je kunt alle ritten gratis aan jouw account toevoegen.

Inhoud van een CabrioRitten.nl roadtrip

GPX-bestand

GPX-/ITN-bestanden (een route, total track en tracks per onderdeel voor GARMIN, TomTOM en BoomBox) van alle ritten en verbindingsroutes.

Video

Video's van de tour(s) met toeristische informatie over het centrale punt en enkele aanbevolen hotels die we willen benadrukken, evenals video's van de rit(ten), die de hoogtepunten van die rit laten zien en je alle informatie geven die je nodig hebt om ten volle van de ritten te genieten.

E-book

E-books van de tours, inclusief aanbevolen hotels en ritten.

Checklist

Verschillende checklists om jouw cabriovakantie voor te bereiden.

'How to'-video

Verschillende 'How to'-video's om je op weg te helpen.