De mooiste cabrioritten in Europa

Operatie Overlord - Bayeux

Deze Operation Overlord-tour laat je natuurlijk alle hoogtepunten van Operatie Overlord en D-Day verkennen waar de regio Normandië beroemd om is. Maar het zal je ook laten zien dat Normandië meer te bieden heeft! En we zijn er zeker van dat je aangenaam verrast zult zijn door de stad Bayeux met al zijn faciliteiten en heerlijke sfeer. Een perfect centraal punt van onze tour hier en in totaal een zeer goede manier om vrije tijd door te brengen in Normandië.

Operatie Overlord rit 1

  • Omaha Beach
  • St Mère Église
  • Balleroy
Afstand: 160 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 1

Rit 1 van de Operation Overlord-tour neemt je mee naar enkele aan Operation Overlord gerelateerde hoogtepunten die je niet wilt missen: een van de grootste begraafplaatsen die je kunt bezoeken en een gebied waar zware gevechten plaatsvonden op D-Day. Onze lunchstop is in een stad die als een van de eerste steden werd bevrijd op D-Day, met een speciale herdenking. Met enkele mooie ritten door het prachtige landschap van Normandië zullen we je laten zien dat Normandië ook een aantal mooie niet-WO II bezienswaardigheden heeft. Met 160 km een goede mix van een aantal fraaie ritten en bezienswaardigheden. Deze rit geeft je een goed eerste zicht op Normandië.

Operatie Overlord rit 2

  • Chateau Canon
  • Route du Cidre
  • Arromanches
Afstand: 190 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 2

In rit 2 van de Operatie Overlord-tour starten we met wat andere bezienswaardigheden van Normandië en een aantal mooie ritten over kleine kronkelende wegen door mooie dorpjes. Maar omdat dit de Operation Overlord-tour is, brengen we je ook naar nog twee hoogtepunten van Operation Overlord die, als je geïnteresseerd bent in dit deel van de geschiedenis, ook moet gaan bekijken. De eerste is de plaats waar het eerste huis in bezet Frankrijk in de vroege ochtend van 6 juni 1944 werd bevrijd. De tweede waar de geallieerden een indrukwekkende kunstmatige haven hadden gebouwd die een belangrijke rol speelde in de operatie na D-Day. En dit alles in combinatie met 190 km aangenaam rijden!

Gratis ritten

Je kunt ervoor kiezen om 1, 2 of (indien beschikbaar) 3 ritten van een tour te doen. Je kunt alle ritten gratis aan jouw account toevoegen.

Inhoud van een CabrioRitten.nl roadtrip

GPX-bestand

GPX-/ITN-bestanden (een route, total track en tracks per onderdeel voor GARMIN, TomTOM en BoomBox) van alle ritten en verbindingsroutes.

Video

Video's van de tour(s) met toeristische informatie over het centrale punt en enkele aanbevolen hotels die we willen benadrukken, evenals video's van de rit(ten), die de hoogtepunten van die rit laten zien en je alle informatie geven die je nodig hebt om ten volle van de ritten te genieten.

E-book

E-books van de tours, inclusief aanbevolen hotels en ritten.

Checklist

Verschillende checklists om jouw cabriovakantie voor te bereiden.

'How to'-video

Verschillende 'How to'-video's om je op weg te helpen.