De mooiste cabrioritten in Europa

Chocolade & Bier - Bruges

Het Vlaamse deel van België is overwegend vlak, maar dat betekent niet dat je in dit gebied geen mooie tochten kunt maken. Zelf waren we aangenaam verrast door het leuke rijden dat we met deze ritten hebben gedaan. En omdat dit de Chocolade & Bier tour is, hebben we een aantal stops "in thema" toegevoegd. We zijn er zeker van dat je van Brugge en omgeving zult houden!

Chocolade & Bier rit 1

  • Hulst
  • Breskens
  • Damme
Afstand: 200 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 1

Voor rit 1 van de Chocolate & Bier-tour hebben we 200 km aan echt mooie wegen gevonden om van te genieten. Deze rit brengt je ook naar Vlaanderen in Nederland, maar maak je geen zorgen: ook in dit deel van Nederland ervaar je de zuid-Bourgondische levensstijl. Natuurlijk heeft de rit een aantal leuke stops om te genieten van een drankje of een hapje te eten, waarvan er één echt in thema van de tour is. En als je van vis houdt, ben je in voor een traktatie!

Chocolade & Bier rit 2

  • Ertvelde
  • Bellegem
Afstand: 200 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 2

Nog eens 200 km verrassend leuk rijden in rit 2 van de Chocolade & Bier-tour. De stops die we aan deze rit hebben toegevoegd, zijn nog meer in thema van de tour dan rit 1. En we eindigen rit 2 bij een leuke restaurant, waar je zeker een mooie afsluiting van je rit zult hebben, genietend van een biertje en misschien een hamburger!

Gratis ritten

Je kunt ervoor kiezen om 1, 2 of (indien beschikbaar) 3 ritten van een tour te doen. Je kunt alle ritten gratis aan jouw account toevoegen.

Inhoud van een CabrioRitten.nl roadtrip

GPX-bestand

GPX-/ITN-bestanden (een route, total track en tracks per onderdeel voor GARMIN, TomTOM en BoomBox) van alle ritten en verbindingsroutes.

Video

Video's van de tour(s) met toeristische informatie over het centrale punt en enkele aanbevolen hotels die we willen benadrukken, evenals video's van de rit(ten), die de hoogtepunten van die rit laten zien en je alle informatie geven die je nodig hebt om ten volle van de ritten te genieten.

E-book

E-books van de tours, inclusief aanbevolen hotels en ritten.

Checklist

Verschillende checklists om jouw cabriovakantie voor te bereiden.

'How to'-video

Verschillende 'How to'-video's om je op weg te helpen.