De mooiste cabrioritten in Europa

Dutch Mountains - Valkenburg

Officieel heeft de provincie Limburg geen bergen, maar wel heuvels. Het heuvelachtige land heet niet voor niets Het Heuvelland! Dus een goed gebied voor een aantal mooie ritten op tal van bochtige wegen. Valkenburg is een zeer populaire bestemming voor toeristen en beschikt daarom over alle faciliteiten die je zou willen om dit een perfecte plek te maken om te verblijven tijdens de Dutch Mountains tour.

Dutch Mountains rit 1

  • Maastricht
  • Val Dieu
Afstand: 130 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 1

Met rit 1 van de Dutch Mountains-tour nemen we je mee voor 130 km van voornamelijk kronkelende wegen door de heuvels van de provincie Limburg. En de eerste stop is in de hoofdstad van de provincie, met een mooie wandeling zodat je de sfeer van deze mooie middeleeuwse stad kunt proeven. En dan nemen we je mee over de grens naar België naar een plaats die vroeger de vallei van de duivel werd genoemd, maar sinds 1200 wordt beschreven als de vallei van god. Je kunt enkele fraaie bezienswaardigheden bezoeken of gewoon een kleine wandeling maken of een drankje of hapje eten in het restaurant aan de overkant van de weg. En onze rit 1 eindigt bij een van onze aanbevolen accommodaties net buiten Valkenburg voor een lekker verfrissend drankje op het prachtige terras.

Dutch Mountains rit 2

  • Vaalserberg
  • Terlinden
Afstand: 140 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 2

Gelukkig zijn er nog genoeg mooie binnenwegen over voor een tweede rit in de Dutch Mountains-tour. Rit 2 is 140 km lang en met deze rit kom je op het hoogste punt van Nederland en op de grens van België én Duitsland. Met een kiosk voor koffie of thee een perfecte eerste stop. Na nog wat heuvels en bochten zul je waarschijnlijk trek krijgen, dus we nemen je mee naar een van onze favoriete lunchstops in dit gebied. En als je van aardbeien houdt, ben je in voor een traktatie! Teruggaand naar Valkenburg hebben we nog wat laatste heuvels gevonden waar we je op wilden nemen en we sluiten deze mooie rit 2 af met een bijpassend uitzicht op een andere door ons aanbevolen accommodatie.

Gratis ritten

Je kunt ervoor kiezen om 1, 2 of (indien beschikbaar) 3 ritten van een tour te doen. Je kunt alle ritten gratis aan jouw account toevoegen.

Inhoud van een CabrioRitten.nl roadtrip

GPX-bestand

GPX-/ITN-bestanden (een route, total track en tracks per onderdeel voor GARMIN, TomTOM en BoomBox) van alle ritten en verbindingsroutes.

Video

Video's van de tour(s) met toeristische informatie over het centrale punt en enkele aanbevolen hotels die we willen benadrukken, evenals video's van de rit(ten), die de hoogtepunten van die rit laten zien en je alle informatie geven die je nodig hebt om ten volle van de ritten te genieten.

E-book

E-books van de tours, inclusief aanbevolen hotels en ritten.

Checklist

Verschillende checklists om jouw cabriovakantie voor te bereiden.

'How to'-video

Verschillende 'How to'-video's om je op weg te helpen.