De mooiste cabrioritten in Europa

Market Garden - Eindhoven

Met deze Market Garden-tour verken je het gebied waar operatie Market Garden werd gepland en gelanceerd. De attracties van de Market Garden tour zijn gevuld met interessante gedenktekens en musea, maar natuurlijk ook leuk rijden door de "Kempen" en "Peel en Maas" gebieden. En in Eindhoven of de omliggende dorpen zul je zeker de "Zuid-Nederlandse" gastvrijheid ervaren, waardoor dit een roadtrip is om nooit te vergeten.

Market Garden rit 1

  • Kempen
  • Leopoldsburg
Afstand: 150 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 1

Rit 1 van de Market Garden-tour neemt je mee door de bosrijke omgeving van de Kempen, met een mooie stop bij een restaurant verborgen in deze bossen. Later ga je naar de stad waar het grondoffensief van operatie Market Garden werd gelanceerd, waar je een Market Garden-gerelateerd museum kunt bezoeken. Rit 1 eindigt bij de ware corridor waar de bevrijders voor het eerst voet op Nederlands grondgebied zetten. Met zijn 150 km heb je genoeg tijd om te genieten van alle stops en het rijden. Een goede eerste rit voor de Market Garden tour.

Market Garden rit 2

  • Kamp Vught
  • Wings of Liberation
Afstand: 160 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 2

In rit 2 van de Market Garden-tour brengen we je naar de twee naar onze mening beste WO II-gerelateerde musea in dit gebied. Een daarvan over WO II in het algemeen en de ander specifiek over de operatie Market Garden, op het gebied waar de luchtlandingsoperatie het begin van de bevrijding van Nederland markeerde. Met een leuke stop voor een drankje en een hapje eten en nog een operatie Market Garden-gerelateerd gedenkteken is dit weer een uitstekende rit in het Market Garden-thema.

Market Garden rit 3

  • Peel en Maas
  • Overloon
Afstand: 165 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 3

Omdat er nog genoeg leuk rijden te doen is in dit gebied én we nog een WO II-gerelateerd museum kunnen aanbevelen, hebben we rit 3 toegevoegd aan de Market Garden-tour. De rit van 165 km brengt je in de vallei van rivier de Maas, die we zullen oversteken met een kleine veerboot. Met een van onze favoriete cafés als stop voor de lunch nóg een goede rit in deze Market Garden-tour.

Gratis ritten

Je kunt ervoor kiezen om 1, 2 of (indien beschikbaar) 3 ritten van een tour te doen. Je kunt alle ritten gratis aan jouw account toevoegen.

Inhoud van een CabrioRitten.nl roadtrip

GPX-bestand

GPX-/ITN-bestanden (een route, total track en tracks per onderdeel voor GARMIN, TomTOM en BoomBox) van alle ritten en verbindingsroutes.

Video

Video's van de tour(s) met toeristische informatie over het centrale punt en enkele aanbevolen hotels die we willen benadrukken, evenals video's van de rit(ten), die de hoogtepunten van die rit laten zien en je alle informatie geven die je nodig hebt om ten volle van de ritten te genieten.

E-book

E-books van de tours, inclusief aanbevolen hotels en ritten.

Checklist

Verschillende checklists om jouw cabriovakantie voor te bereiden.

'How to'-video

Verschillende 'How to'-video's om je op weg te helpen.