De mooiste cabrioritten in Europa

Loirevallei - Tours

De Loire-vallei biedt glooiende groene heuvels en tal van kastelen uit de Renaissance. En in deze Lovely Loire tour laten we je natuurlijk beide ervaren: heerlijk rijden en prachtige uitzichten. De stad Tours is absoluut de meest aantrekkelijke stad langs de Loire-rivier en er is veel voor u om van te genieten tijdens uw verblijf daar. En daarom perfect centraal punt voor de Lovely Loire tour.

Loirevallei rit 1

  • Chinon
  • Saumur
  • Villandry
Afstand: 175 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 1

Rit 1 van de Loirevallei-tour bevat 175 km aan heerlijk rijden in de groene Loire-vallei. Én we hebben uitzicht toegevoegd bij 4 van de mooiste kastelen die je in de Loire-vallei kunt vinden. Uiteraard met leuke stops voor drankjes en eten, dus een perfecte rit in deze prachtige Franse Loirestreek.

Loirevallei rit 2

  • Montrésor
  • Chenonceaux
  • Amboise
Afstand: 185 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 2

Wat dacht je van de volgende inhoud voor een ritje: een van de mooiste dorpen, het mooiste Renaissance-kasteel en het belangrijkste gebouw uit de Franse geschiedenis? Alles gecombineerd met 185 km van de mooie weidse bochten die de Loire-vallei te bieden heeft. Dat is rit 2 van de Loirevallei-tour en nog een perfecte rit in het Loirevalei-gebied!

Gratis ritten

Je kunt ervoor kiezen om 1, 2 of (indien beschikbaar) 3 ritten van een tour te doen. Je kunt alle ritten gratis aan jouw account toevoegen.

Inhoud van een CabrioRitten.nl roadtrip

GPX-bestand

GPX-/ITN-bestanden (een route, total track en tracks per onderdeel voor GARMIN, TomTOM en BoomBox) van alle ritten en verbindingsroutes.

Video

Video's van de tour(s) met toeristische informatie over het centrale punt en enkele aanbevolen hotels die we willen benadrukken, evenals video's van de rit(ten), die de hoogtepunten van die rit laten zien en je alle informatie geven die je nodig hebt om ten volle van de ritten te genieten.

E-book

E-books van de tours, inclusief aanbevolen hotels en ritten.

Checklist

Verschillende checklists om jouw cabriovakantie voor te bereiden.

'How to'-video

Verschillende 'How to'-video's om je op weg te helpen.