De mooiste cabrioritten in Europa

Spaanse Pyreneeën - Ainsa

Gelegen aan de zuidkant van en in het centrum van de Pyreneeën, is Ainsa het perfecte centrale punt om de Spaanse kant van de Pyreneeën te verkennen. En hoewel de ritten niet de hoogste bergpassen bevatten die in de Pyreneeën te vinden zijn, bieden de ritten je een aantal serieuze tochten in een prachtige omgeving. Met zijn historische centrum is Ainsa een mooie plaats om tijd te besteden tijdens de Spaanse Pyreneeën tour.

Spaanse Pyreneeën rit 1

  • Torreciudad
  • Alquezar
Afstand: 195 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 1

De 195 km van rit 1 van de Spaanse Pyreneeën-tour zijn gevuld met weidse bochten en kronkelende wegen in het gebied ten zuiden van Ainsa. We laten je enkele van de mooiste uitzichten zien die het natuurpark Sierra y Cañones de Guara te bieden heeft met uitzicht op de Rio Vero-kloof. Het beëindigen van deze rit op de Plaza Mayor van Ainsa maakte het voor ons een perfecte dag in de Spaanse Pyreneeën.

Spaanse Pyreneeën rit 2

  • Jaca
  • Valle de Ordesa
Afstand: 200 km
Moeilijkheidsgraad:
Beoordeling:
Start met rit 2

Rit 2 van de Spaanse Pyreneeën-tour bevat 205 km van zeer mooie kronkelende wegen ten oosten van Ainsa. De rit heeft een stop in een van de populaire steden. En we brengen je zo dicht mogelijk naar het grootste natuurpark van de Pyreneeën met een prachtig uitzicht. We zijn er zeker van dat je gaat genieten van deze rit, die natuurlijk eindigt in Ainsa!

Gratis ritten

Je kunt ervoor kiezen om 1, 2 of (indien beschikbaar) 3 ritten van een tour te doen. Je kunt alle ritten gratis aan jouw account toevoegen.

Inhoud van een CabrioRitten.nl roadtrip

GPX-bestand

GPX-/ITN-bestanden (een route, total track en tracks per onderdeel voor GARMIN, TomTOM en BoomBox) van alle ritten en verbindingsroutes.

Video

Video's van de tour(s) met toeristische informatie over het centrale punt en enkele aanbevolen hotels die we willen benadrukken, evenals video's van de rit(ten), die de hoogtepunten van die rit laten zien en je alle informatie geven die je nodig hebt om ten volle van de ritten te genieten.

E-book

E-books van de tours, inclusief aanbevolen hotels en ritten.

Checklist

Verschillende checklists om jouw cabriovakantie voor te bereiden.

'How to'-video

Verschillende 'How to'-video's om je op weg te helpen.